Skattereformen er ikke over, sier regjeringsleder i salen

Regjeringsleder i kammeret, stedfortreder Ricardo Barros (PP-PR)

Regjeringslederen i kammeret, stedfortreder Ricardo Barros (PP-PR), sa at partilederne ikke nådde enighet om teksten til skattereformen. Ifølge ham ser parlamentarikere etter en „mulig tekst“ med regjeringen og det økonomiske teamet. Den andre delen av reformen bør omfatte fritak fra lønn og opprettelse av en ny skatt, men det er ikke enighet om problemet.

”Det var ikke enighet om teksten ennå. Skattereformen er Bitcoin Up ikke begravet, vi er etter stemmer, vi vil fortsette å jobbe for å søke flere stemmer. Det mangler støtte på noen av elementene vi foreslår. Det er et forslag om å redusere CNPJ-skatt og skatteutbytte. Det er en skattebasert utveksling, men vi trenger støtte for å gjøre det. Det var ingen enighet om den nye skatten for å avlaste lønn og skatte digitale transaksjoner, sa han.

Barros sa også at regjeringens nye sosiale program, kalt Citizen Income, vil bli presentert for å hjelpe brasilianere som vil bli stående uten ressurser etter avsluttet nødhjelp.

“Minister Paulo Guedes gir økonomiens stilling, ministrene Ramos og Braga Netto utgjør stillingen til regjeringen, president Bolsonaro validerer, og lederne blir konsultert. Etter alle disse trinnene, i det øyeblikket, vil vi ha presentasjonen av Citizen Income ”, forklarte lederen.

Les også
På møtet understreket republikkens president, Jair Bolsonaro, at målet er å gå tilbake til økonomisk normalitet så snart som mulig. – Vi ser etter ressurser med finanspolitisk ansvar med hensyn til takloven. Vi vil vise at Brasil er et pålitelig land, forsterket Bolsonaro.

Senator Márcio Bittar (MDB-AC) forklarte at midlene til å betale for det nye statlige sosiale programmet vil komme fra Fundeb og fra midler som er reservert i budsjettet for betaling av rovdyr. Bittar, som er ordfører for den såkalte nød-PEC, sa at forslaget vil bli inkludert i uttalelsen som skal presenteres de neste dagene.

“Brasil har 55 milliarder dollar i budsjettet for å betale rovdyret, og vi vil bruke det, det vil være i rapporten jeg presenterer denne uken, grensen på 2% av netto nåværende inntekter, som er mer eller mindre hva stater allerede gjør og kommuner, ”sa Bittar.