Bitcoin Diamond mister en etterfølgende etterspørsel på grunn av prisfall

Bitcoin Diamond antas å være bedre og mer mangesidig enn kontanter og har lavere transaksjonsgebyrer enn noe kredittkort ellers ville belastet. Ved siden av dette utvider det også stupefie valutakurser enn noen sentralstøttet valuta som fører til raske transaksjoner med full letthet.

BCD er en av de beste kryptoene blant de viktigste driverne for det globale markedet, og er bedre enn å holde fiat

Imidlertid frafalt Bitcoin Diamond sine gevinster da hele markedet krasjet og den største kryptovalutaen etter markedsverdi – Bitcoin Profit tester støtte rundt $ 10,3 000 i løpet av dagen.

Bitcoin Diamond tegner ikke et spesifikt mønster mot den amerikanske dollaren, og med en lang bearish lysestake falt BCD / USD fra $ 0,97 til $ 0,54 på 24-timers diagrammet. Mynten har mistet et påfølgende beløp i den nylige markedskrasj, og trenden bryter for øyeblikket det nedre 20-dagers Bollinger Band på det daglige diagrammet med fullstendig tapt støtte fra 50-dagers og 200-dagers MA etter å ha stupt under $ 0,85 og $ 0,65.

Utvidelsen av Bollinger Bands-prosjektet utvider volatiliteten på kort sikt, og mynten skal ennå ikke gjenvinne den tapte høyden som er markert ved årets begynnelse

Mens BCD trekker en fullstendig negativ forspenning ettersom den mistet støtte rundt $ 1,0 og gjenvunnet til 3 måneders nedturer.

MACD-diagrammet til Bitcoin Diamond tegner også en bearish avvik, og signallinjen krysser over MACD-linjen på det daglige diagrammet, som mangler trekkraft. Tilsvarende sees myntenes RSI nærme seg den oversolgte regionen på grunn av negerende etterspørsel, som ligger på 35.02.